FAQ

Miten voimme auttaa?

Katso tästä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin.

Mikäli et löydä vastausta kysymykseesi,
otathan yhteyttä asiakaspalveluumme: info@breakpro.fi

Usein kysytyt kysymykset

Voit hankkia sovelluksen mobiililaitteillesi Applen AppStoresta ja Android käyttöjärjestelmän Google Play Storesta. Windows ja macOS tietokoneille voit hankkia sovelluksen verkkosivultamme https://www.breakpro.fi/lataa.

Android ja iOS: Mobiiliversio on yritysasiakkaillemme maksuton lisäpalvelu. Voit ottaa sovelluksen käyttöösi lataamalla sen AppStoresta tai Google Play Storesta hakusanalla ”breakpro” tai ”break pro”. Kirjaudu sovellukseen työpaikkasi sähköpostiosoitteella ja syötä avoimeen kenttään sähköpostiisi saapunut Aktivointikoodi. Sovellus on käytettävissäsi niin pitkään kuin työpaikkasi BREAK PRO lisenssi on voimassa.

Sovelluksen käytön alussa on 14 päivän ilmainen ja sitoumukseton koekäyttö. Kirjaudu sovelmaan sähköpostiosoitteellasi, johon lähetämme sovelman käyttöönottamisen mahdollistavan aktivointikoodin. Aktivointikoodi syötetään sovellukseen käytön alussa.

Ilmaisen kokeilujakson jälkeen sovelluksen vuosihinta on 19,99 eur sisältäen lakisääteisen arvonlisäveron. Voit asentaa sovelluksen viidelle henkilökohtaisessa käytössäsi olevalle laitteelle.

Osto tehdään Applen tai Androidin mobiilissa sovelluskaupassa. Oston jälkeen saat käyttöoikeuden myös Windows ja macOS tietokoneillesi.

Huomaa, että kirjaudut sovellukseen samalla sähköpostiosoitteella kaikille laitteillasi.

Sovelluksen tilaus jatkuu yksi vuosi kerrallaan. Voit milloin tahansa peruuttaa seuraavan tilausjakson alkamisen ja sinulla on käyttöoikeus kuluvan tilausjakson loppuun asti. Tilaus uusitaan automaattisesti, ellei sitä peruuteta vähintään 24 tuntia ennen kuluvan tilausjakson päättymistä.

Uuden tilausjakson peruutuksen voit tehdä mobiililaitteesi Asetuksista kohdasta Tilaukset. Samalla peruuntuu käyttöoikeutesi kaikilla käytössä olleilla laitteillasi.

Windows Phoneen sovellus ei ole ladattavissa. Sovellus toimii älypuhelimilla ja tableteilla, joissa on Android tai iOS – käyttöjärjestelmä. Minimivaatimuksina ovat Android versio 7.0 ja iOS versio 11.0.

Sovellus toimii myös käyttöjärjestelmissä Windows 7, 8.1, 10 ja macOS Mojave 10.14->

Tarkista että kirjoitit sähköpostiosoitteesi oikein. Tarvittaessa paina ”Takaisin” ja syötä sähköpostiosoitteesi uudelleen.

Tarkista roskapostilaatikkosi ja siirrä viesti Saapuneet kansioon.

Lisää tarvittaessa ”info@breakpro.fi” osoite Sallittuihin lähettäjiin. Ole tarvittaessa yhteydessä meihin info@breakpro.fi. Autamme sinua mielellämme.

Android ja iOS: Sovelluksen asennuksen yhteydessä laite kysyy, ”Sallitko että BREAK PRO lähettää sinulle ilmoituksia”, valitse ”Salli”, jolloin sovellus muistuttaa Taukoliikunnasta. Ilmoitusten hallinnan löydät laitteen Asetuksista ja sitä voit muuttaa halutessasi myöhemmin. Valintasi jälkeen uudelleenkäynnistä laitteesi.

Android ja iOS: Jos jätät muistutukset väliin 64 kertaa etkä sinä aikana käynnistä yhtään Taukoliikuntaa, sovellus ei enää muistuta Taukoliikunnasta ennen kuin klikkaat kerran puhelimessa olevaa E –appi – ikonia. Sen jälkeen muistutukset aktivoituvat jälleen.

Android, iOS, Windows ja macOS: Jos olet valinnut Asetukset sivulta ”Ajastus pois” valinnan päälle, niin ajastukset eivät toimi. Klikkaa näytön E -ikonia – ja aktivoi ajastukset uudelleen päälle Asetukset sivulla.

Windows: Sovelluksen muistutusikkuna ei aina pääse päällimmäiseksi, jos sinulla on monia sovelluksia auki samaan aikaan. Muistutuksen huomaamista auttaa, jos laitat Break Pron sovellusikkunan koon ”koko ruudun/full screen” tilaan, jolloin huomaat sen paremmin. Muistutuksen aktivoituessa, alalaidan puhekupla vilkkuu viisi kertaa yhden minuutin välein ja alalaidan E -ikoni vilkkuu aktiivisena.

Nykysuositus on tehdä useita lyhyitä taukoliikuntoja useita kertoja päivässä. Staattisessa työskentelyssä aineenvaihdunta ja verenkierto heikkenevät. Staattisen työasennon haittavaikutukset näkyvät kehossamme jo 20 min jälkeen. Suositus on tauottaa paikallaanoloa tekemällä lyhyt verenkiertoa ja aineenvaihduntaa lisäävä taukoliikunta 30 min välein. Tämä lisää verenkiertoa myös aivoissa ja parantaa virettä ja työtehoa. Huomaa kuitenkin, että myös 45-90 min välein tapahtuvasta taukoliikunnasta on huomattavaa apua terveydelle verrattuna siihen, ettei taukoliiku lainkaan.

Android ja iOS: BREAK PRO suljetaan laitteen vakiopainikkeiden avulla. Esim. iOS järjestelmässä ”Koti” napilla siirrytään suoraan toiseen sovellukseen, jolloin sovellus jää taustalle mutta taukoliikuntamuistutukset toimivat. Kun sovellusta ei suljeta niin aukeaa seuraavalla kerralla nopeammin. Jos haluat iOS järjestelmässä kokonaan sulkea sovelluksen kaksoisklikkaa ensin Koti-painiketta. Pyyhkäise sitten oikealle tai vasemmalle ja etsi BREAK PRO appi. Sulje appi pyyhkäisemällä sen esikatselukuvaa ylöspäin.

Windows: Sovellus suljetaan oikean ylälaidan ruksista.

Videoiden lataus riippuu verkon nopeudesta. Nopeassa verkossa ne latautuvat parissa sekunnissa. Videot latautuvat laitteellesi vain ensimmäisellä katselukerralla. Sen jälkeen viivettä ei enää ole ja videot käynnistyvät laitteellasi viiveettä.

Otamme mielellään vastaan lisää palautetta sovelluksesta ja vastaamme lisäkysymyksiin osoitteessa info@breakpro.fi.