FAQ

Hur kan vi hjälpa dig?

Här kan du läsa svar på vanliga frågor.

Om du inte hittar svar på din fråga,
kan du kontakta vår kundservice: info@breakpro.fi

Vanliga frågor

Till dina mobila enheter kan du skaffa appen i Apples AppStore och Android-operativsystemets Google Play Store. Till Windows och macOS-datorer kan du skaffa appen via vår webbplats https://www.breakpro.fi/sv/ladda-ner/

Android och iOS: Mobilversionen är en kostnadsfri tilläggstjänst för våra företagskunder. Du kan ta mobilversionen i bruk genom att ladda ner den i AppStore eller Google Play Store med sökorden ”breakpro” eller ”break pro”. Logga in på appen med din arbetsplats e-postadress och mata in aktiveringskoden du fått till din e-postadress i det tomma fältet. Du kan använda appen så länge din arbetsplats BREAK PRO-licens är i kraft.

Användningen börjar med en 14 dagars kostnadsfri provanvändning utan att du behöver förbinda dig till något. Logga in på appen med din e-postadress, så skickar vi dig en aktiveringskod per e-post som du kan ta i bruk appen med. Aktiveringskoden matas in i appen när du börjar använda den.

Efter den kostnadsfria utvärderingsperioden börja använda applikationen. Se prisen i App Store eller Google Play. Du får användningsrätt på fem enheter som du använder.

Köpet görs i appbutiken på din Apple- eller Android-mobil. Efter köpet får du också rätt att använda programmet på dina Windows- och macOS-datorer.

Observera att du loggar in på appen med samma e-postadress på alla dina enheter.

Prenumerationen gäller ett år åt gången. Du kan när som helst meddela att du inte vill fortsätta med nästa period och har då användningsrätt till slutet av den pågående prenumerationsperioden. Prenumerationen förnyas automatiskt om den inte annulleras minst 24 timmar innan den pågående prenumerationsperioden slutar.

Du kan annullera följande prenumerationsperiod på din mobila enhet under Inställningar och Prenumerationer. Samtidigt annulleras användningsrätten i alla enheter du använt appen på.

Appen kan inte laddas ner på en Windows Phone. Appen fungerar på smarttelefoner och pekplattor med Android- eller iOS-operativsystem. Minimikraven är Android version 7.0 och iOS version 11.0.

Appen fungerar också i Windows-operativsystemen Win 7, 8.1. 10 och macOS Mojave 10.14->

Kontrollera att du skrev din e-postadress rätt. Vid behov tryck på ”Tillbaka” och mata in e-postadressen igen.

Kolla bland skräpposten och om meddelandet hamnat där, flytta det till anlända meddelanden.

Lägg vid behov till ”info@breakpro.fi” bland tillåtna avsändare.
Kontakta oss vid behov på info@breakpro.fi . Vi hjälper dig gärna. info@breakpro.fi.

Android och iOS: När du installerar appen frågar enheten om du vill tillåta att BREAK PRO skickar notiser åt dig. Välj ”Tillåt” så kan appen påminna dig om pausgymnastiken. Om du senare vill ändra användningen av notiser så kan du göra det under Inställningar. Omstarta i så fall din enhet efter ändringen.

Android och iOS: Om du ignorerar påminnelserna 64 gånger och inte startar en enda pausgymnastik under den tiden påminner appen dig inte längre om pausgymnastiken innan du klickar på E-app-ikonen på din telefon. Efter det aktiveras påminnelserna igen.

Android, iOS, Windows och macOS: Om du under Inställningar valt ”Stäng av timer” så fungerar tidsinställningarna inte. Klicka då på E-ikonen och aktivera tidsinställningarna under Inställningar.

Windows: Appens påminnelsefönster lyckas inte alltid komma överst på skärmen om du har många program öppna samtidigt. Du märker påminnelsen bättre om du ställer in Break Pros programfönster på helskärmsläge, ”full screen”. När påminnelsen aktiveras blinkar pratbubblan i nedre kanten fem gånger med en minuts mellanrum och E-ikonen blinkar aktiv.

Rekommendationen är att göra flera korta pausgympor under dagen. I statiskt arbete försämras ämnesomsättningen och blodcirkulationen. De negativa verkningarna av en statisk arbetsställning märks i kroppen redan efter 20 minuter. Rekommendationen är att med 30 minuters mellanrum göra en kort pausgymnastik som ökar blodcirkulationen och ämnesomsättningen. Det ökar också blodcirkulationen i hjärnan och förbättrar vakenheten och effektiviteten. Observera att också pausgymnastik med 45-90 minuters mellanrum är betydligt bättre för hälsan än att inte pausgympa alls.

Android och iOS: Android och iOS: BREAK PRO stängs med enhetens standardknappar. I iOS-systemet till exempel kan man gå via hemknappen direkt till en annan app. BREAK PRO blir då på i bakgrunden och pausgymnastiknotiserna fungerar. Om appen inte stängs emellanåt öppnas den snabbare nästa gång. Om du i iOS-systemet vill stänga appen helt så dubbelklicka först på hemknappen. Sök sedan upp BREAK PRO-appen genom att svepa till höger eller vänster. Stäng appen genom att svepa dess bild uppåt.

Windows: Appen stängs via krysset uppe till höger.

Det beror på hur snabbt nätet är. I ett snabbt nät laddas de ner på ett par sekunder. Videorna laddas ner på din enhet första gången du använder dem. Efter det startar videorna direkt när du vill använda dem igen.

Vi tar gärna emot respons om appen och svarar på frågor på adressen info@breakpro.fi .